Projekt „Svi ZAjedno 2“ se uspješno privodi kraju na području Grada Đakova i prigradskih naselja. Ukupna financijska vrijednost projekta iznosi 4.877.630,00 kuna uz stopostotno financiranje sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu programa zapošljavanja žena „Zaželi“ – faza 2. Ukupno 53 žene zaposlene u projektu, koje su se kroz 12 mjeseci brinule za 318 starijih i nemoćnih osoba, uspješno su završile osposobljavanje za poslove gerontodomaćice te su im 16. svibnja 2022. godine dodijeljena uvjerenja o osposobljavanju.

Sama edukacija, koju je provodilo Pučko otvoreno učilište Mentor iz Đakova, trajala je 160 sati, od čega 79 sati teorijske i 81 sat praktične nastave nakon čega su žene uspješno položile završni ispit.

Svečanoj dodjeli uvjerenja nazočio je gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić koji je zahvalio ženama na položenom ispitu kao i na uspješnom radu kroz godinu dana projekta „Svi ZAjedno 2“. Istaknuo je da će se Grad, nakon uspješno provedenih faza 1 i 2, prijaviti i na fazu 3. Prisutne je na početku dodjele uvjerenja pozdravio voditelj projekta Goran Kovačević koji je istaknuo kako će ova dodatna znanja i vještine koje su djelatnice stekle kroz ovo osposobljavanje, zasigurno im koristiti u budućnosti na tržištu rada.

Projekt „Svi ZAjedno 2“ sufinancirala je Europska Unija u iznosu od 4.877.630,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.