Kontakt Svi ZAjedno 4

Ovdje možete dobiti sve informacije vezane za projekt „Svi ZAjedno 4“ te izravno komunicirati s projektnim timom.

=
Trg dr. Franje Tuđmana 4, 31400 Đakovo

Impressum

  • Grad Đakovo
  • Trg dr. Franje Tuđmana 4,  31400 Đakovo
  • OIB: 23632093169
  • IBAN: HR82 2360 0001 8103 0000 0
  • MB: 2720841

Česta pitanja

U nastavku donosimo nekoliko čestih pitanja i odgovora vezanih za projekt. Na ovakav način pojednostavljuje se komunikacija i pritom dajemo odgovore na pitanja koja zanimaju većinu građana.
Tko je prijavitelj projekta i koji je naziv projekta?

Prijavitelj projekta je Grad Đakovo. Projekt pod nazivom „Svi ZAjedno 4“ odobren je u sklopu poziva za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom „Zaželi –  prevencija institucionalizacije“.

Kolika je ukupna vrijednost projekta i koliko projekt traje?

Ukupna financijska vrijednost projekta iznosi 1.500.000,00 eura uz 100 % financiranje iz Europskog socijalnog fonda plus, a trajanje projekta je 30 mjeseci.

Koje usluge su na raspolaganju ciljnoj skupini?

Ciljnoj skupini na raspolaganju su neke od sljedećih usluga: organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene te zadovoljavanje ostalih svakodnevnih potreba.

Koliko je pripadnika ciljne skupine i tko ju čini?

Projektom je obuhvaćeno 240 osoba starijih od 65 godine te odraslih osoba s invaliditetom koji su ciljna skupina i udovoljavaju uvjetima objavljenim u javnom pozivu za iskaz interesa za sudjelovanje korisnika u projektu.

Kako se mogu uključiti u projekt?

Pripadnici ciljne skupine mogu se uključiti u projekt prijavom na javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje korisnika u projektu, za koji se obrasci mogu preuzeti osobno u zgradi Gradske uprave Grada Đakova, Poduzetničkom centru Đakovo d.o.o. ili na internetskoj stranici Grada Đakova.

Koliko osoba je zaposleno u sklopu projekta?

Projektom „Svi ZAjedno 4“ zaposleno je 40 pružatelja usluga pripadnicima ciljne skupine te tri člana projektnog tima. Pružatelji usluga brinut će o 240 osoba starijih od 65 godine te odraslih osoba s invaliditetom, dok će članovi projektnog tima voditi računa o administrativnim poslovima vezanim uz projekt.

logotipi_zazeli_svi_zajedno_2024_2