Kontakt Svi ZAjedno

Pomoću kontaktnog obrasca možete dobiti informacije vezane za projekt „Svi ZAjedno“ te izravno komunicirati s projektnim timom.

Kontakt obrazac

11 + 6 =

Info

  • Trg dr. Franje Tuđmana 4,  31400 Đakovo
  • Tel: 031 840 449
  • www.zazeli-svizajedno.eu
  • zazeli@djakovo.hr

Česta pitanja

U nastavku donosimo nekoliko čestih pitanja i odgovora vezanih za projekt. Na ovakav način pojednostavljuje se komunikacija i pritom dajemo odgovore na pitanja koja zanimaju većinu građana.
Tko je prijavitelj projekta i koji je naziv projekta?

Prijavitelj projekta je Grad Đakovo u suradnji s partnerima. Projekt „Svi ZAjedno“ odobren je u sklopu poziva za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom „Zaželi“ – program zapošljavanja žena.

Kolika je ukupna vrijednost projekta i koliko projekt traje?

Ukupna financijska vrijednost projekta iznosi 9.757.863,20 kuna uz 100% financiranje iz Europskog socijalnog fonda, a trajanje projekta je 30 mjeseci.

Tko su partneri u projektu?

Partneri u projektu “Svi ZAjedno” su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Osijek (izostaviti naziv Ispostava Đakovo), Centar za socijalnu skrb Đakovo i Lokalna akcijska grupa „Strossmayer“ iz Đakova.

Koliko je krajnjih korisnika i tko su krajnji korisnici ?

Projektom je obuhvaćeno 260 osoba starije životne dobi, osoba s invaliditetom, kroničnih i teških bolesnika neovisno o starosnoj dobi, odnosno osoba u nepovoljnom položaju kojima je potrebna pomoć u kućanstvu.

Koje usluge su na raspolaganju korisnicima?

Pomoć u socijalnim aktivnostima, dostava namirnica i lijekova, priprema obroka, održavanje čistoće stambenog prostora i drugi kućanski poslovi.

Koliko osoba je zaposleno u sklopu projekta?

Projektom „Svi ZAjedno“ zaposleno je 65 žena te članovi projektnog tima kojega čine voditelj i dva administratora.