Kontakt Svi ZAjedno 2

Pomoću kontaktnog obrasca možete dobiti informacije vezane za projekt „Svi ZAjedno 2“ te izravno komunicirati s projektnim timom.

Kontakt obrazac

13 + 15 =

Info

  • Trg dr. Franje Tuđmana 4,  31400 Đakovo
  • Tel: 031 840 451
  • www.zazeli-svizajedno.eu
  • zazeli@djakovo.hr

Česta pitanja

U nastavku donosimo nekoliko čestih pitanja i odgovora vezanih za projekt. Na ovakav način pojednostavljuje se komunikacija i pritom dajemo odgovore na pitanja koja zanimaju većinu građana.
Tko je prijavitelj projekta i koji je naziv projekta?

Prijavitelj projekta je Grad Đakovo u suradnji s partnerima. Projekt „Svi ZAjedno 2“ odobren je u sklopu poziva za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom „Zaželi“ – program zapošljavanja žena.

Kolika je ukupna vrijednost projekta i koliko projekt traje?

Ukupna financijska vrijednost projekta iznosi 4.877.630,00 kuna uz 100% financiranje iz Europskog socijalnog fonda, a trajanje projekta je 18 mjeseci.

Tko su partneri u projektu?

Partneri u projektu “Svi ZAjedno 2” su Centar za socijalnu skrb Đakovo, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Osijek.

Koliko je krajnjih korisnika i tko su krajnji korisnici ?

Projektom je obuhvaćeno 318 osoba starije životne dobi, osoba s invaliditetom, kroničnih i teških bolesnika neovisno o starosnoj dobi, odnosno osoba u nepovoljnom položaju kojima je potrebna pomoć u kućanstvu.

Koje usluge su na raspolaganju korisnicima?

Pomoć u socijalnim aktivnostima, dostava namirnica i lijekova, priprema obroka, održavanje čistoće stambenog prostora i drugi kućanski poslovi.

Koliko osoba je zaposleno u sklopu projekta?

Projektom „Svi ZAjedno 2“ zaposlene su 53 žene te 3 visokoobrazovane osobe u projektnom timu.