U mjesecu travnju, paketi s potrepštinama su pažljivo pripremljeni i raspodijeljeni korisnicima. Svaki paket je sadržavao šampon za tuširanje, sredstvo za pranje podova, sredstvo za čišćenje vodoperivih površina i tekući sapun. Ovi proizvodi su odabrani s ciljem pružanja podrške korisnicima u održavanju higijene i čistoće kućanstava, kao i osiguranja proizvoda neophodnih za svakodnevnu upotrebu.

U mjesecu svibnju, podjela paketa s potrepštinama nastavila se s novim setom proizvoda. Svaki paket je uključivao deterdžent za pranje rublja „Faks“, omekšivač za pranje rublja „Ornel“, toaletni papir i pastu za zube „Plidenta“. Prilikom odabira nastojali su se osigurati visokokvalitetni proizvodi kako bi se održao standard i kvaliteta života korisnika.

Djelatnice projekta su se angažirale kako bi osigurale pravilnu i efikasnu podjelu paketa. Svaki korisnik je pažljivo evidentiran, a paketi su prilagođeni osluškujući njihove potrebe kroz protekle faze provedbe projekta. Projektni tim je posvetio posebnu pažnju organizaciji distribucije kako bi osigurao da paketi stignu do korisnika na vrijeme i bez nedostataka.

Ova inicijativa podjele paketa s potrepštinama predstavlja angažman projektnog tima i djelatnica projekta “Svi ZAjedno 3” s ciljem financijskog rasterećenja korisnika uz osiguranje proizvoda potrebnih za održavanje čistoće doma, a sve kroz potporu sredstava iz Europskog socijalnog fonda.

Projektni tim i djelatnice projekta nadaju se da će paketi s potrepštinama imati pozitivan utjecaj na živote korisnika.