Od rujna 2018. godine besplatno se dostavlja informativni mjesečnik „Đakovački list“ svim kućanstvima na području grada Đakova i prigradskih naselja. U svom jedanaestom broju za srpanj 2019. godine prikazan je tijek prve godine provedbe projekta „Svi Zajedno“, predstavljajući važnost projekta svim sugrađankama i sugrađanima.

Projekt „Svi ZAjedno“ na području grada Đakova i prigradskih naselja donio je proširenu socijalnu dimenziju, povećanje svjesnosti o međusobnoj suradnji i pomoći starijim osobama. Projektni tim učestalo kontaktira krajnje korisnike projekta, posjećuje ih te osluškuje njihove dojmove i potrebe. Članovi projektnog tima u ovih godinu dana posjećivali su korisnike diljem grada, ali i u prigradskim naseljima, obraćajući pozornost na odnos zaposlenih žena i korisnika s ciljem uspostavljanja korektnog međusobnog odnosa koji se temelji na uvažavanju i osluškivanju potreba korisnika u projektu. Obilaskom korisnika uspostavljen je usko povezani odnos djelatnica i korisnika, između njih razvila se velika količina poštovanja i empatije.

Zaposlene djelatnice uspostavile su gotovo obiteljski odnos s krajnjim korisnicima. Zadovoljstvo provedbom projekta, pitanja o kvaliteti potrepština bila su iznimno važan pokazatelj i saznanje da je projekt zadovoljio sve krajnje korisnike, omogućio im lagodniji i kvalitetniji život unutar njihovih domova, te podigao svijest o socijalnoj osjetljivosti na području Grada Đakova.

Projekt je sufinancirala Europska Unija u iznosu od 9.757.863,20 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.