Od rujna 2018. godine besplatno se dostavlja informativni mjesečnik „Đakovački list“ svim kućanstvima na području grada Đakova i prigradskih naselja. U svom broju za svibanj/ lipanj 2020. godine prikazan je tijek provedbe prve faze projekta „Svi Zajedno“ predstavljajući važnost projekta svim sugrađankama i sugrađanima.


Projekt „Svi ZAjedno“ na području grada Đakova i prigradskih naselja donio je proširenu socijalnu dimenziju, povećanje svjesnosti o međusobnoj suradnji i pomoći starijim osobama. Projektni tim učestalo je kontaktirao krajnje korisnike projekta, posjećivao ih te osluškivao njihove dojmove i potrebe. Članovi projektnog tima u ove dvije godine posjećivali su korisnike diljem grada, ali i u prigradskim naseljima, obraćajući pozornost na odnos zaposlenih žena i korisnika s ciljem uspostavljanja korektnog međusobnog odnosa koji se temelji na uvažavanju i osluškivanju potreba korisnika u projektu. Obilaskom korisnika uspostavljen je usko povezani odnos djelatnica i korisnika, između njih razvila se velika količina poštovanja i empatije.


Zaposlene djelatnice uspostavile su gotovo obiteljski odnos s krajnjim korisnicima. Zadovoljstvo provedbom projekta, pitanja o kvaliteti potrepština bila su iznimno važan pokazatelj i saznanje da je projekt zadovoljio sve krajnje korisnike, omogućio im lagodniji i kvalitetniji život unutar njihovih domova, te podigao svijest o socijalnoj osjetljivosti na području Grada Đakova.

Projekt je sufinancirala Europska Unija u iznosu od 9.757.863,20 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.