Jedna od aktivnosti koje se provode u sklopu projekta ZAŽELI – Program zapošljavanja žena na području Grada Đakova je nabava i dostava paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština krajnjim korisnicima odnosno osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju i osobama s invaliditetom s ciljem unapređenja kvalitete života.


U ponedjeljak 12. kolovoza 2019. godine ispred Nastavno Sportske dvorane Đakovo održana je primopredaja paketa za mjesec kolovoz, primopredaja se održava na mjesečnoj bazi. U paketima se nalaze sredstva za čišćenje kojima se koriste žene zaposlene u projektu “Svi ZAjedno” prilikom čišćenja domova krajnjih korisnika. Korisnicima se u paketima također dostavljaju i proizvodi za održavanje osobne higijene. Svaki mjesec 65 djelatnica dostavlja pakete kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština krajnjim korisnicima s područja grada Đakova te prigradskih naselja: Budrovaca, Đurđanaca, Selaca Đakovačkih, Piškorevaca, Kuševca, Ivanovaca Đakovačkih i Širokog Polja.


Cjelokupni iznos za nabavu kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Projekt je sufinancirala Europska Unija u iznosu od 9.757.863,20 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.