Hrvatski zavod za zapošljavanje je jedan od obveznih partnera na projektu „Svi ZAjedno“ i predstavlja Posredničko tijelo razine 2 koje provjerava jesu li izdaci koje je korisnik (Grad Đakovo) prikazao u projektu, stvarno nastali.

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar boravio je proteklog tjedna u Đakovu gdje je u Maloj gradskoj vijećnici sudjelovao na radnom sastanku s gradonačelnikom Grada Đakova Marinom Mandarićem i njegovim suradnicima. Uz gradonačelnika sastanku su nazočili i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Grada Đakova Sanja Rogoz-Šola, voditeljica projekta „Svi Zajedno“ u okviru programa Zaželi kojeg provodi Grad Đakovo Darija Petric te Slavko Dešić načelnik Općine Drenje. U pratnji ravnatelja Lončara bio je Ivan Ravlić, predstojnik Regionalnog ureda HZZ-a u Osijeku koji je zahvalio na organiziranom sastanku i prilici da, kako je rekao, pohvali suradnju s jedinicama lokalne uprave i samouprave na ovom području.

Ravnatelj HZZ-a Ante Lončar rekao je da je cilj posjeta bio uvjeriti se u provedbu programa „Zaželi“ kao i drugih mjera aktivne politike zapošljavanja koje provodi Zavod za zapošljavanje.

Uvjerili smo se da su zadovoljne i žene koje su zaposlene i korisnici na terenu. Također, ustanovili smo da Zavod za zapošljavanje nastoji što kvalitetnije pratiti provedbu i svi problemi, ako se pojave, rješavat će se u prioritetnim zadaćama, rekao je nakon sastanka ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

Projekt je sufinancirala Europska Unija u iznosu od 9.757.863,20 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.