Projekt „Svi ZAjedno 2“ je projekt koji provodi Grad Đakovo na 18 mjeseci u sklopu programa zapošljavanja žena „Zaželi“- faza II. 53 djelatnice koje su zaposlene na projektu  „Svi ZAjedno 2“ pružaju  uslugu pomoći u kući za 318 krajnjih korisnika među kojima su starije, nemoćne osobe i osobe u nepovoljnom položaju. Potporu i podršku koje djelatnice pružaju za  krajnje korisnike od iznimne su važnosti kako za korisnike tako i za same djelatnice koje kroz sam projekt razvijaju osjećaj uključenosti u društvo te kroz poslovnu aktivnost osiguravaju svoju egzistenciju.

Jedna od projektnih aktivnosti koja se provodi u sklopu projekta „Svi ZAjedno 2“ je nabava i dostava paketa sa kućanskim i osnovnim higijenskim potrepština krajnjim korisnicima odnosno osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju i osobama s invaliditetom s ciljem unapređenja njihove kvalitete života i uključenosti u društvo.

Za mjesec veljaču 2022. godine podijeljeno je 318 paketa sa kućanskim i higijenskim potrepštinama za 318 korisnika koji su obuhvaćeni ovim projektom.

Cjelokupni iznos za nabavu kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Slike o primopredaji paketa možete vidjeti u galeriji slika.

Projekt  „Svi ZAjedno 2“ sufinancirala je Europska Unija u iznosu od 4.877.630,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.