Projekt Grada Đakova „Svi ZAjedno 2“ provodi se već 7 mjeseci na području Grada Đakova i prigradskih naselja. Pedeset tri  djelatnice koje su zaposlene na projektu  „Svi ZAjedno 2“ pružaju  uslugu pomoći u kući za 318 krajnjih korisnika s naglaskom na starije, nemoćne osobe i osobe u nepovoljnom položaju. Potporu i podršku koje djelatnice pružaju za  krajnje korisnike od iznimne su važnosti kako za korisnike tako i za same djelatnice koje kroz sam projekt razvijaju osjećaj uključenosti u društvo te kroz poslovnu aktivnost osiguravaju svoju egzistenciju.                                                                                                                       

Svakodnevne aktivnosti koje djelatnice obavljaju za 318 korisnika su:

–  pomoć u čišćenju stambenog prostora, 

 – pomoć pri pripravljanju obroka,  

–  dostava namirnica i lijekova, dostava pomagala

 – pomoć u osobnoj higijeni korisnika,

 – plaćanje računa,

 – pomoć u socijalnoj integraciji, društvena i psihosocijalna aktivnost s korisnicima i slično.

Kako bi djelatnice nesmetano radile moraju se pridržavati epidemioloških uputa od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Djelatnicama je iz projekta „Svi ZAjedno 2“ nabavljena jednokratna zaštitna oprema protiv COVIDA-19 i to u vidu zaštitnih maski i rukavica koju im je podijelila Darija Petric – voditeljica projekta „Svi ZAjedno 2“.

Projekt  „Svi ZAjedno 2“ sufinancirala je Europska Unija u iznosu od 4.877.630,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.