Približavajući se blagdanima, došlo je vrijeme da posljednje dane 2019. godine provedemo u analiziranju postignutih rezultata i dosadašnjeg dijela projekta.


Grad Đakovo je projektom „Svi ZAjedno“ dobio novu dimenziju zajedništva u kojemu svakodnevno sudjeluje tri člana projektnog tima, 65 zaposlenih žena i više od 260 korisnika. Projekt je u proteklih osamnaest mjeseci pokazao svoje višestruke koristi, pri čemu se vratila pozitivna energija zaposlenim ženama koje su vlastitim radom i svakodnevnim pružanjem usluge pomoći u kući ponovno postale radno aktivne, dok se višestruko povećala kvaliteta života krajnjih korisnika. Uz praktični dio provedbe projekta i veza između zaposlenih žena kao ciljane skupine te krajnjih korisnika, projekt je dobio na važnosti i u provedbenom dijelu za koji je zadužen projektni tim koji je redovito ispunjavao sve financijske, pravne i tehničke obveze koje su nužne za ispravnu provedbu projekta.


Povodom blagdana zaposlenim djelatnicama i članovima projektnog tima iz proračuna projekta „Svi ZAjedno“ isplaćene su božićnice u iznosu od 1.250,00 kuna po osobi. Podjela božićnica održala se 13.12.2019. u Maloj vijećnici Grada Đakova.


U nastavku možete pogledati slike iz galerije. Projekt je sufinancirala Europska Unija u iznosu od 9.757.863,20 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.