Grad Đakovo je projektom „Svi ZAjedno 2“ dobio novu dimenziju zajedništva u kojemu svakodnevno sudjeluju tri člana projektnog tima, 53 zaposlene žene i  318 korisnika. Projekt je u proteklih devet mjeseci pokazao svoju višestruku korist, pri čemu se vratila pozitivna energija zaposlenim ženama koje su vlastitim radom i svakodnevnim pružanjem usluge pomoći u kući osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju ponovo postale radno aktivne, dok se višestruko povećala kvaliteta života krajnjih korisnika. Uz praktični dio provedbe projekta i veza između zaposlenih žena kao ciljane skupine te krajnjih korisnika, projekt je dobio na važnosti i u provedbenom dijelu za koji je zadužen projektni tim koji redovito ispunjava sve financijske, pravne i tehničke obveze koje su nužne za ispravnu provedbu projekta.

Povodom božićnih blagdana zaposlenim djelatnicama i članovima projektnog tima iz proračuna projekta  „Svi ZAjedno 2“ isplaćene su prigodne nagrade za Božić. Podjela božićnica održala se 17. prosinca 2021. godine u prostorijama Poduzetničkog centra Đakovo.

Projekt je sufinancirala Europska Unija u iznosu od 4.877.630,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.

U nastavku možete pogledati slike iz galerije.