Tijekom mjeseca srpnja, članovi projektnog tima zajedno s pripadnicama ciljane skupine projekta “Svi ZAjedno 3” proveli su još jednu uspješnu akciju podjele paketa s osnovnim higijenskim i kućanskim potrepštinama krajnjim korisnicima projekta koja je ujedno i zadnja u ovom projektnom razdoblju. Ovom akcijom zaključen je šestomjesečni niz podjele paketa tijekom kojeg je podijeljeno ukupno 1.080 paketa raznovrsnog sadržaja.

Projektni tim je marljivo radio na pripremi i organizaciji ove aktivnosti kako bi osigurali pravodobnu dostavu potrepština krajnjim korisnicima projekta. Ove vrijedne pomoći sufinancirane su iz sredstava projekta “Svi ZAjedno 3”, čiju provedbu financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 196.854,47 eura, odnosno 1.483.200,00 kuna.

Zahvaljujući ovom projektu i financijskoj potpori Europske unije mogli su se odabrati kvalitetni i korisni sadržaji za pakete osnovnih higijenskih potrepština. Sadržaj paketa osmišljen je kako bi odgovarao potrebama krajnjih korisnika, pružajući im nužne proizvode za održavanje osobne higijene kao i higijene kućanstva.

Ova aktivnost podjele paketa olakšala je život krajnjim korisnicima projekta “Svi ZAjedno 3” i pokazala snagu suradnje i zajedništva projektnog tima i djelatnica projekta, čime je ostvaren cilj osnaživanja i podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija, što je u konačnici doprinijelo izgradnji solidarnijeg društva.

Ovim završnim korakom u provedbi projekta, tim je ostvario zacrtane ciljeve i ispunio predviđena očekivanja.