Dana 15. svibnja 2023. godine, s početkom u 11:00 sati, u kući Reichsmann na adresi Ulica Pape Ivana Pavla II 10 u Đakovu, članovi projektnog tima održali su sastanak sa djelatnicama projekta „Svi ZAjedno 3“ s ciljem izvršavanja redovnih administrativnih poslova neophodnih za provedbu projekta, zatim kako bi se utvrdilo razdoblje korištenja godišnjih odmora te kako bi se razmijenila iskustva i nastojali riješiti eventualni tekući problemi.

Djelatnice su aktivno sudjelovale u diskusiji o različitim izazovima s kojima se iste susreću prilikom izvršavanja svakodnevnih projektnih aktivnosti te su se ujedno tražile najbolje mogućnosti za daljnji napredak projekta. Članovi projektnog tima pružali su im podršku, dijelili konstruktivne ideje i nudili prijedloge usmjeravajući djelatnice na samostalno donošenje najpovoljnijih rješenja.

Pored toga, sastankom su bila obuhvaćena i pitanja vezana uz godišnji odmor djelatnica. Krajnji cilj je bio pronaći ravnotežu između potreba djelatnica za odmorom i zahtjeva projektnih aktivnosti. Uzimajući u obzir individualne želje i ograničenja, zajedno sa članovima projektnog tima, usuglašen je raspored korištenja godišnjih odmora prihvatljiv svim stranama.

Tijekom sastanka, djelatnice su nosile majice s natpisom i oznakama projekta čime se dodatno osnažuje prepoznatljivost i vidljivost istog, a sama inicijativa imala je za cilj unaprijediti timski duh i osjećaj zajedništva među djelatnicama. Majice koje su nosile bile su dizajnirane s logotipom projekta i vizualnim identitetom, a djelatnicama su podijeljene na samom početku razdoblja provedbe projekta.

Na samome kraju, djelatnice su izrazile zadovoljstvo ostvarenim rezultatima sastanka te mogućnošću da međusobno iznesu osobna iskustva i razmijene mišljenja.

Održan sastanak ovjekovječili smo s nekoliko fotografija koje možete pogledati u galeriji ispod teksta.