Projekt “Svi ZAjedno 3” u sklopu programa zapošljavanja žena “Zaželi” – faza III, u potpunosti je financiran od strane Europske unije sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je zapošljavanje i osnaživanje žena kroz pružanje usluga podrške starijim i nemoćnim osobama u njihovim domovima.

Jedna od ključnih aktivnosti projekta je podjela paketa krajnjim korisnicima kako bi im se dodatno unaprijedila kvaliteta života. Paketi su uračunati u ukupnu vrijednost projekta te predstavljaju važan element podrške starijim osobama u smislu financijskog rasterećenja.

Projektni tim je do sada održao ukupno dvije primopredaje paketa za mjesec veljaču i ožujak, a isti su distribuirani krajnjim korisnicima od strane djelatnica projekta. Do sada je ukupno podijeljeno 360 paketa za 180 krajnjih korisnika, koji uključuju različite vrste proizvoda namijenjenih za održavanje osobne higijene i higijene kućanstva.

Djelatnice projekta će, u suradnji sa projektnim timom, nastaviti provoditi podjelu paketa krajnjim korisnicima u mjesecima koji slijede kako bi im se osigurala stalna i adekvatna podrška.

U nastavku možete pogledati neke od fotografija s održane podjele paketa.