S razlogom se kaže da je jesen jedno od najljepših godišnjih doba. 

Jesen nam nudi nove početke, nove planove i uranjanje u jedan drugačiji ritam života, to je i godišnje doba u kojima radimo aktivnosti od kojih će nam živnuti  tijelo i duh. Cvijeće je ujedno jedna od najboljih dekoracija kojima se može uljepšati svoje okruženje, bilo da je riječ o vanjskom ili unutarnjem uređenju.

Djelatnice na projektu „Svi ZAjedno 2“ svojim radom u jesenskim danima olakšavaju korisnicima svakodnevne poslove u uređenju okućnice, pripremanju zimnice, olakšavaju im pripreme za blagdan Svih svetih. U razgovoru s djelatnicama i korisnicima na projektu „Svi ZAjedno 2“ možemo reći da je on u potpunosti ispunio očekivanja djelatnica i njihovih korisnika. Jedan od najbitnijih segmenata provedbe projekta je psihosocijalna podrška i razgovor djelatnica s korisnicima koji ima neprocjenjivu važnost posebice u hladnijim danima i ovo vrijeme pandemije korona virusom koje je ljude ograničilo u socijalnim kontaktima.

Provedba projekta „Svi ZAjedno 2“ s korisnicima traje do 28. veljače 2022. godine i nadamo se produžetku projekta u budućnosti kroz treću fazu programa Zaželi – zapošljavanja žena. Aktivnosti djelatnica na projektu u jesenskim danima mogu se vidjeti u ponuđenoj galeriji slika.

Projekt  „Svi ZAjedno 2“ sufinancirala je Europska Unija u iznosu od 4.877.630,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.