Djelatnice projekta “Svi ZAjedno 3” su tijekom mjeseca veljače sudjelovale u primopredaji promotivnih materijala uključujući majice, kape, platnene torbe za kupovinu, kišobrane i papirnu konfekciju. Ovaj događaj se održao u sklopu programa zapošljavanja žena “Zaželi” – faza III, čiji je cilj omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina.

Osim za potrebe promocije projekta, ovi materijali će djelatnicama biti od velike pomoći u različitim izazovima  s kojima se svakodnevno susreću te je stoga razumljivo da su ih dočekale s velikim zadovoljstvom.

Majice i kape su posebno popularne među djelatnicama jer će, tako odjevene, lako biti prepoznate kao sudionice u projektu. Prilikom kupovine namirnica za starije i nemoćne osobe, djelatnice će koristiti platnene umjesto plastičnih vrećica, a sve s ciljem osnaživanja ekološke svijesti i održivog zelenog razvoja. Za vrijeme kišnih dana, kišobrani će omogućiti adekvatnu zaštitu od kiše. Također, dodijeljena je i papirna konfekcija koja će se koristiti prilikom organizacije radnih zadataka.

Djelatnice su izrazito zahvalne na uručenim promotivnim materijalima te ih smatraju vrlo korisnim i praktičnim za svoje svakodnevne aktivnosti.