Početkom mjeseca lipnja, djelatnice projekta „Svi ZAjedno 4“ sudjelovale su na radnom sastanku s članovima projektnog tima koji su im tom prilikom uručili promotivne materijale uključujući šuškavce, majice dugačkih i kratkih rukava, pregače, platnene vrećice za kupovinu, torbice s oznakama vidljivosti, reflektirajuće prsluke za sigurnu vožnju biciklom, kemijske olovke, fascikle te kišobrane. Ovaj događaj se održao u sklopu Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, čiji je cilj povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi te pružanjem usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom.

Promotivni materijali s oznakama vidljivosti ne samo da promoviraju projekt, odnosno osnažuju element promidžbe i vidljivosti, nego istodobno djelatnicama omogućavaju lakšu identifikaciju kao sudionicama projekta unutar okruženja u kojem djeluju.

Također, ukupno 240 torbica s oznakom vidljivosti uručeno je i svakom pripadniku ciljne skupine koji je ujedno i nositelj kućanstva.

Uručene promotivne materijale, djelatnice kao i krajnji korisnici projekta, dočekali su sa izrazitim veseljem i zahvalnošću te će ih rado koristiti u svakodnevnim aktivnostima.

Fotografije s podjele promotivnih materijala, kao i fotografije pripadnika ciljne skupine s uručenim torbicama pogledajte u galeriji ispod teksta.

logotipi_zazeli_svi_zajedno_2024_2