Projektni tim u sklopu projekta „Svi ZAjedno 3“ s predanošću i brigom obilazi i kontaktira krajnje korisnike projekta. Ova inicijativa usmjerena je ka izgradnji snažne i podržavajuće veze s korisnicima kako bi se osiguralo da njihove potrebe budu adekvatno ispunjene.

Projektni tim provodi terenske posjete korisnicima kako bi neposredno razgovarali s njima, upoznali njihove specifične situacije i razumjeli njihove potrebe. Ova izravna interakcija omogućava timu da stekne uvid u svakodnevne izazove s kojima se korisnici suočavaju kako bi im se pružilo ciljano rješenje.

Osim terenskih posjeta, projektni tim održava i redovite kontakte s korisnicima putem telefona. Ova otvorena linija komunikacije omogućava korisnicima da izraze svoje potrebe, postave pitanja i daju povratne informacije o projektu. Članovi tima su uvijek spremni saslušati i odgovoriti na pitanja korisnika te pružiti podršku u svakom trenutku.

Kroz ove redovite posjete i kontakte, projektni tim stvara osjećaj zajedništva i podrške među korisnicima. Njihove individualne priče i iskustva postaju važan dio projekta, što omogućava timu da prilagodi svoje aktivnosti i intervencije kako bi najbolje odgovorili njihovim potrebama.

Ova redovita interakcija s korisnicima pruža projektnom timu dragocjene uvide, pomaže im da kontinuirano unaprjeđuju projektne aktivnosti i osiguravaju da projekt „Svi ZAjedno 3“ bude uspješan i relevantan. Kroz održavanje bliske veze s korisnicima, tim stvara povjerenje i osigurava da svaki korisnik osjeća podršku i pažnju koju zaslužuje.

Projektni tim izražava svoje duboko poštovanje prema krajnjim korisnicima projekta i vjeruje u važnost njihova glasa. Njihovi doprinosi su od iznimne važnosti za projekt i motiviraju tim da nastavi raditi na ostvarivanju ciljeva projekta „Svi ZAjedno 3“ i pružanju pomoći onima kojima je najpotrebnija.