Projekt Grada Đakova „Svi ZAjedno 2“ provodi se već 6 mjeseci na području Grada Đakova i prigradskih naselja. Pedeset tri  djelatnice koje su zaposlene na projektu  „Svi ZAjedno 2“ pružaju  uslugu pomoći u kući krajnjim korisnicima s naglaskom na starije, nemoćne osobe i osobe u nepovoljnom položaju. Izjave i situacije koje razvijaju kroz posao su isključivo pozitivne i motivirajuće za same djelatnice. Potporu i podršku koje djelatnice pružaju krajnjim korisnicima od iznimne su važnosti kako za korisnike tako i za same djelatnice koje kroz sam projekt razvijaju osjećaj uključenosti u društvo te kroz poslovnu aktivnost osiguravaju svoju egzistenciju. Uloga djelatnica i aktivnosti koje djelatnice svakodnevno obavljaju za 318 korisnika su pomoć u čišćenju stambenog prostora, dostava namirnica i lijekova, pomoć u osobnoj higijeni korisnika, plaćanje računa, društvena i psihosocijalna aktivnost s korisnicima. Ljeto i toplije vrijeme koje je obilježilo rad djelatnica u zadnja 3 mjeseca usmjerilo je aktivnosti djelatnica  na pomoć u vrtu i dvorištu, uređenje okućnice, sadnju cvijeća i košnju travnjaka, pripravljanje zimnice, pripremanje ogrjeva za zimu.  

Jedan od mjerljivih ishoda elemenata projekta su osigurane higijenske potrepštine za 318 krajnjih korisnika tijekom trajanja projekta svih 12 mjeseci u kojem su nezaposlene žene zaposlene na projektu.  Svaki mjesec djelatnice projekta dostavljaju pakete krajnjim korisnicima, osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju kojima se osigurava održavanje domova čistim i ugodnim za život. U razdoblju od ožujka do kolovoza 2021. godine podijeljeno je 1908 paketa krajnjim korisnicima na projektu „Svi ZAjedno 2“.

Cjelokupni iznos za nabavu higijenskih i kućanskih potrepština financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020.

Projekt  „Svi ZAjedno 2“ sufinancirala je Europska Unija u iznosu od 4.877.630,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Grada Đakova.

Slike od aktivnosti sudionika na projektu „Svi ZAjedno 2“ vidljive su u galeriji slika.