Dana 5. rujna 2024. godine, s početkom u 8:00 h, u kući Reichsmann na adresi Ulica Pape Ivana Pavla II 10 u Đakovu, održan je još jedan u nizu radnih sastanaka između projektnog tima i djelatnica projekta „Svi ZAjedno 4“, s prvenstvenim ciljem evaluacije dosadašnjih aktivnosti i unaprjeđenja daljnje provedbe projekta.

Tijekom sastanka, konstruktivno se raspravljalo o svakodnevnim izazovima u provedbi projekta, osobito u kontekstu pružanja usluge potpore i podrške ciljnoj skupini projekta. Razmatrani su načini unaprjeđenja izvršavanja projektnih aktivnosti, kako bi ostvarenjem željenih rezultata na kontinuiran način osigurali što uspješniju provedbu samog projekta.

U tom kontekstu razmijenjena su praktična iskustava s terena, podijeljeni su savjeti i prijedlozi za optimizaciju radnih procesa te je osobito naglasak stavljen na važnost pravovremenog izvještavanja s obzirom na specifične potrebe krajnjih korisnika projekta odnosno projektnih sudionika. Također, na sastanku su djelatnice projekta potpisivale odgovarajuću projektnu dokumentaciju, kako bi se pravovremeno izvršili nužni administrativni poslovi.

Radni sastanak je zaključen uspješnim dogovorom o inicijativama i daljnjim koracima koji će se poduzeti u narednim razdobljima provedbe projekta kako bi se postigli optimalni rezultati, i kako bi uspješnost provedbe projekta bila na najvećoj mogućoj razini.

logotipi_zazeli_svi_zajedno_2024_2